Hannina Boers

Hannina Boers (1985) studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan Hogeschool de Horst en Muziektherapie aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Ze werkt momenteel als muziektherapeut in een verpleeghuis met mensen met dementie en afasie. Daarnaast is ze betrokken bij Stichting Feest op Wielen en geeft ze belevingsconcerten voor (meervoudig) beperkte mensen. 

Hannina begon al op jonge leeftijd met musiceren. Na vioolles heeft ze jarenlang (klassiek en lichte muziek) zanglessen gevolgd, waarna ze ook is begonnen met gitaar en piano spelen. Hannina zingt graag samen, in verschillende formaties. 

“Zingen is de puurste vorm van muziek maken; het staat het dichtste bij jezelf. Dat maakt je kwetsbaar, maar ook krachtig.” 


Bij VocaVie speelt Hannina piano en gitaar en zingt. 
Jorien Habing

Jorien Habing (1988) studeerde muziektherapie aan het ArtEZ conservatorium en heeft daarna meerdere parrtime opleidingen gedaan op het gebied van zang en kleinkunst.  Momenteel is Jorien werkzaam als muziektherapeute in een revalidatiecentrum voor mensen met een visuele beperking, waar ze onder andere koorworkshops geeft. Daarnaast verzorgt Jorien regelmatig muziekateliers voor stichting 'Care and Culture' en is ze werkzaam op de muziekschool in Zeist. 

Jorien begon als kind met dwarsfluit spelen en stapte later over op sopraan saxofoon. Zij volgt van jongs af aan klassieke zanglessen en heeft daarnaast diverse cursussen gedaan op het gebied van lichte muziek zang. Jorien werkt regelmatig mee aan diverse projecten, zowel als solo zangeres als in groepsverband. 


Bij VocaVie speelt Jorien dwarsfluit en melodica en zingt.